Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Tıp Fakültesi Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Başak Işıldar’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğinde yer alan “Life Sciences” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Tıp Fakültesi Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Başak Işıldar ile İstanbul Üniversitesi-Cerrahpasa akademisyenlerinden Prof. Dr. Meral Koyutürk, Prof. Dr. Dildar Konukoğlu, Arş. Gör. Hakan Şahin, Arş. Gör. Dr. Halil İbrahim Saygı, İzmir Katip Celebi Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Serbay Özkan tarafından ortaya koyulan “Comparative analysis of effects of conditioned mediums obtained from 2D or 3D cultured mesenchymal stem cells on kidney functions of diabetic rats: Early intervention could potentiate transdifferentiation of parietal epithelial cell into podocyte precursors” başlıklı çalışma, “Life Sciences” dergisinin Nisan 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.